En iyi ve Ücretsiz İslami Evlilik Siteleri
23/12/2018 - 12:11 tarihinde yayınlandı

İnternet üzerinde ücretsiz evlilik sitelerinin sayısı gün geçtikçe artmakta bunun yanında maalesef ciddi olmayan birtakım evlilik siteleri de baş göstermektedir. Kaliteli siteler dışındaki bu tarz sözde evlilik platformları genelde evlilik düşünmeyen, ciddi olmayan insanların çokça bulunduğu kalitesiz arkadaşlık sitelerinden bir farkı yoktur. 


Genellikle kullanıcılar profillerinde kendisine ait olmayan fotoğrafları kullanmak, yaşlarını küçültmek veya dikkat çekebilmek adına uygunsuz fotoğraflar eklemek gibi hilelere başvurabiliyorlar. Bu tarz sitelerden uzak durmanızı, bilmediğiniz veya size güven vermeyen yerlere asla kaydolmamanızı şiddetle tavsiye ederiz. 


Biz bu konular üzerinde araştırmalar yapıp bilgi veren bir web sitesi olarak sizlere en kaliteli bulduğumuz ücretsiz evlilik sitelerinden bahsedeceğiz. Bu siteleri inceleyip beğendiğiniz herhangi birine ücretsiz kaydınızı yapabilirsiniz. Dilerseniz biriyle yetinmeyip hepsine birden ücretsiz kayıt olmanız da mümkün, sonuçta hayalinizdeki eş adayını hangi evlilik sitesinde bulacağınızı kim bilebilir ki, dolayısıyla ücretsiz olan bu sitelere ayrı ayrı kayıt olmanızı tavsiye ederiz. Konuyu fazla uzatmadan tavsiye ettiğimiz en iyi ücretsiz evlilik sitelerinden bahsetmeye başlayabiliriz artık.



Ücretsiz Evlilik Siteleri İçin En İyi 4 Seçenek


BulEvlen.Net: Ücretsiz ve üyeliksiz olması diğer seçeneklerin bir adıma önüne taşıyor. Ücretsiz mesajlaşma ve diğer siteye ait özellikleri gold platin üyelik diye ayırmadan yüzde yüz bedava olarak sunuyor. Profilinizi istediğiniz zaman güncelleyebilir, yeni resimler ekleyebilir, telefon numaranızı gizleyebilirsiniz. Size gelen mesajlar otomatikman mailinize gelir ve siz oradan uygun gördüğünüz eş adayına dönüş yapabilirsiniz.



Pembe Panjur Evlilik Sitesi: Klasik evlilik sitelerinden biraz daha farklı bir formata sahiptir. İlk hedefi.. mutlu ve huzurlu bir yuva kurmak isteyen kişileri bir araya getirmektir. Bu noktada kişilik testi ve sosyal statülere göre bireysel eşleştirme yapılır. Yalnızca birbiriyle eşleştirilmiş kişiler birbirlerini görüp iletişim kurabilirler. Bu noktada ücretsiz evlilik sitelerinden olan Pembe Panjur zaman kaybını en aza indiren ve en iyi sonuca ulaşmak için bilimsel yöntemleri kullanan bir web sitesi olarak karşımıza çıkmaktadır.


eÇift Evlilik Sitesi: Son yıllarda Türkiye’yi de kapsama alanına alan kaliteli bir sitedir. Tıpkı bir önceki sitede bahsettiğimiz gibi ücretsiz evlilik sitelerinden olan eÇift de bilimsel eşleştirme metodu kullanır. Altyapısı ve verdiği hizmet itibariyle en iyi siteler arasında gösterilir. Bu konuda en belirgin özelliklerinden birisi de birçok çifti mutlu bir şekilde bir araya getiren bir site özelliği taşımasıdır.




Gönülden Sevenler İslami Evlilik Sitesi: Ücretsiz evlilik sitelerinden son tavsiyemiz ise Gönülden Sevenler’dir. Türkiye’nin ilk İslami evlilik sitesi olan 6 yıldır faaliyet gösteren bir evlilik sitesidir. İslami esaslar doğrultusunda dini bir evlilik yapmak isteyen kişileri bir araya getirmektedir. 1,5 milyonu aşkın gerçek üyesi bulunan ve bugüne kadar binlerce çiftin huzurlu ve mutlu bir yuva sahibi olmasını sağlayan çok kaliteli bir İslami evlilik sitesidir. Son derece profesyonel bir sistemi olan, dini ve ahlaki açıdan uygunsuz hiçbir hizmeti bünyesinde barındırmaz.

Popüler Yazılar
6 yıl önce ciddi islami evlilik düşünen ve gönülden sevenler topluluğu

ciddi islami evlilik düşünen ve gönülden sevenler topluluğu

ciddi islami evlilik düşünenler ücretsiz profil oluşturup ilan verebilir.
6 yıl önce İslami Evlilikte tanışma ve öneriler

İslami Evlilikte tanışma ve öneriler

islami evlilik yolunda ilk tanışma döneminden aynı evi paylaşma dönemine kadar geçecek olan sürede
6 yıl önce İslami Evlilik Siteleri ile Dindar Bir Eş Bulabilir miyim?

İslami Evlilik Siteleri ile Dindar Bir Eş Bulabilir miyim?

islami evlilik siteleri, nasipse, gönülden sevenler
6 yıl önce Düğün öncesi yapılması gereken hazırlıklar

Düğün öncesi yapılması gereken hazırlıklar

düğün öncesi yapılması gereken hazırlıklar nelerdir
6 yıl önce islami evlilik düşünenler tanışmak isteyenler

islami evlilik düşünenler tanışmak isteyenler

ücretsiz mesajlaşmalı üyeliksiz evlilik sitesi
6 yıl önce Ücretsiz mesajlaşmalı üyeliksiz islami evlilik sitesi olur mu?

Ücretsiz mesajlaşmalı üyeliksiz islami evlilik sitesi olur mu?

hiçbir ücret ödemeden süresız ve sınırsız mesalaşma ve profil oluşturma.
6 yıl önce İslami evlilik sitesi nasıl olmalı?

İslami evlilik sitesi nasıl olmalı?

İslami evlilik sitesi nasıl olmalı?
6 yıl önce Ciddi evlilik sitesi ile evlenmek isteyenler var mı?

Ciddi evlilik sitesi ile evlenmek isteyenler var mı?

Ciddi evlilik sitesi ile evlenmek isteyenler var mı?
6 yıl önce Evlilik Siteleri ile Mutlu bir yuva kurmak

Evlilik Siteleri ile Mutlu bir yuva kurmak

islami evlilik sitelerinde gerçek evlilik yapılabilir mi yuva kuranlar var mı
6 yıl önce En iyi ve Ücretsiz İslami Evlilik Siteleri

En iyi ve Ücretsiz İslami Evlilik Siteleri

en iyi ve en çok ziyaretçisi olan gerçek islami evlilik siteleri