İslami evlilik sitesinde doğru eş nasıl bulunur
23/12/2018 - 12:17 tarihinde yayınlandı

internet üzerinde bulunan evlilik siteleriyle ilgili nelere dikkat edilmesi gerektiğinden tutun da hangi siteler dini esaslara daha uygun ve kalitelidir gibi sorularınıza cevap bulmaya çalışacağız. 


2000’li yılların başlarından itibaren internet kullanımının hızla artmasıyla hayatımıza giren bu teknoloji eskiye dair birçok alışkanlıklarımızı değiştirmemize vesile olmuştur. Arkadaşlarla yüz yüze görüşme sohbet etme, yerini internet üzerinden konuşmaya; akrabalarla bayram ziyaretleri ise yerini kısa mesaj ve mail atmak gibi durumlara bıraktı. İyi veya kötü hayatımızdan birçok şeyi alsa da birçok yeniliği de beraberinde getirmiş oldu, sonuçta her birey bu teknolojiye ister istemez ayak uydurmak durumunda kaldı.


İslami Evlilik Sitesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler


Günümüzde ikili ilişkiler, aşklar, evlilikler ve dini sohbetler bile online olarak yapılmaya başlandı. Özellikle İslami bir evlilik yapmak isteyen kişiler için son yıllarda revaçta olan.. dindar evlilik sitesi yoluyla dünya evine giren çok fazla çift olmuştur. Başlarda garipsense de sonradan sonraya çok büyük bir kitleye hitap eden bünyesinde yüz binlerce evlenmek isteyen insanı barındıran bu siteler kaliteli ve dini esaslara bağlı kalarak, dini evlilik yapmak isteyenlerin yardımına koşuyor. 


Şayet dini esaslara bağlı bir hayat arkadaşı arıyorsanız, bu konuda her siteye güvenemezsiniz. Çünkü bu güzel hassasiyetlere sahip kişiler, piyasada çokça bulunan kalitesiz flört veya çöpçatanlık sitelerinden değil amacı gerçekten evlenmek olan dindar bay veya bayanların bulunduğu kaliteli platformlardan bu seçimi yapmaları gerekir. İslam dini, evlenme konusuyla ilgili çok hassastır. Evlilik, mutlu ve huzurlu bir yuva kurmanın ilk adımıdır. Sizinle aynı dini hassasiyetlere sahip, iyi anlaşabileceğiniz bir eş adayı ile çoluk çocuğa karışmak evlenmeyi düşünen herkesin hayalidir. Tam da bu noktada İslami evlilik siteleri ortaya çıkmış ve mutluluğu internet üzerinden arayanlar için iyi bir seçenek olmuştur.


İslami  Evlilik Sitesi ve Önerdiğimiz Birinci Seçenek


evlilik sitesi dizayn etmek zor değildir ancak asıl önemli olan evlilik gibi yüksek sorumluluk isteyen bir görevi üstlenebilmektir. Üyelerin bu havayı yakalayabilmesi adına site yöneticilerinin ekstra bir gayret göstermesi gerekir. Bunun yanında dindar evlilik sitesinde dini kriterlere ters düşen hiçbir ibare yer almamalıdır ki amacına uygun bir site olabilsin. Evliliğinizi İslami esaslara göre gerçekleştirmek istiyorsanız, bu konuyu araştıran uzman kişiler olarak sizlere tavsiyemiz bulevlen.net ve Gönülden Sevenler isimli dindar evlilik sitesine kayıt olmanızdır. Peki, nedir bu önerdiğimiz sitenin alâmetifarikası? Türkiye’nin ilk İslami evlilik sitesi olan ve 2008 yılında hizmete girmiş bir evlilik sitesidir. Evlilik amacıyla bir araya gelmiş 1 milyondan fazla gerçek üyeyi bünyesinde barındırmaktadır. On binlerce çiftin mutluluğuna vesile olan bu dindar evlilik sitesi gayet başarılı bir sisteme sahiptir, İslami açıdan uygunsuz hiçbir özelliği kendisinde barındırmayan bu siteye ücretsiz bir şekilde güvenle kayıt olabilirsiniz.

Popüler Yazılar
6 yıl önce ciddi islami evlilik düşünen ve gönülden sevenler topluluğu

ciddi islami evlilik düşünen ve gönülden sevenler topluluğu

ciddi islami evlilik düşünenler ücretsiz profil oluşturup ilan verebilir.
6 yıl önce İslami Evlilikte tanışma ve öneriler

İslami Evlilikte tanışma ve öneriler

islami evlilik yolunda ilk tanışma döneminden aynı evi paylaşma dönemine kadar geçecek olan sürede
6 yıl önce İslami Evlilik Siteleri ile Dindar Bir Eş Bulabilir miyim?

İslami Evlilik Siteleri ile Dindar Bir Eş Bulabilir miyim?

islami evlilik siteleri, nasipse, gönülden sevenler
6 yıl önce Düğün öncesi yapılması gereken hazırlıklar

Düğün öncesi yapılması gereken hazırlıklar

düğün öncesi yapılması gereken hazırlıklar nelerdir
6 yıl önce islami evlilik düşünenler tanışmak isteyenler

islami evlilik düşünenler tanışmak isteyenler

ücretsiz mesajlaşmalı üyeliksiz evlilik sitesi
6 yıl önce Ücretsiz mesajlaşmalı üyeliksiz islami evlilik sitesi olur mu?

Ücretsiz mesajlaşmalı üyeliksiz islami evlilik sitesi olur mu?

hiçbir ücret ödemeden süresız ve sınırsız mesalaşma ve profil oluşturma.
6 yıl önce İslami evlilik sitesi nasıl olmalı?

İslami evlilik sitesi nasıl olmalı?

İslami evlilik sitesi nasıl olmalı?
6 yıl önce Ciddi evlilik sitesi ile evlenmek isteyenler var mı?

Ciddi evlilik sitesi ile evlenmek isteyenler var mı?

Ciddi evlilik sitesi ile evlenmek isteyenler var mı?
6 yıl önce Evlilik Siteleri ile Mutlu bir yuva kurmak

Evlilik Siteleri ile Mutlu bir yuva kurmak

islami evlilik sitelerinde gerçek evlilik yapılabilir mi yuva kuranlar var mı
6 yıl önce En iyi ve Ücretsiz İslami Evlilik Siteleri

En iyi ve Ücretsiz İslami Evlilik Siteleri

en iyi ve en çok ziyaretçisi olan gerçek islami evlilik siteleri